Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Εκμαυλίζοντας την σεμνοτυφία

                       

Ήταν και οι δυο ξαπλωμένοι ανάσκελα μα ξύπνιοι. Τα κορμιά τους εφάπτονταν. Την άγγιξε απαλά στη μέση και προχώρησε αργά στην κοιλιά της και από εκεί λίγο πιο κάτω, λίγο πριν τα σκέλια. Ήταν ερεθισμένος, το εσώρουχο του, του είχε ήδη γίνει στενό.
Αυτή το κατάλαβε απ’τα χάδια του. Γύρισε στο πλάι, το δεξί της χέρι κινήθηκε προς το πιο ζεστό σημείο του σώματος του.  Τον άγγιξε. Ένοιωσε την ψηλή θερμοκρασία του. Το χέρι της μετά από κάποια χάδια προχώρησε κάτω από το μποξεράκι. Μια βαθιά ανάσα και ένα τέντωμα των ποδιών του  δήλωσε την αίσθηση ερωτισμού που τον κατέκλυσε. Το ένα της χέρι το πέρασε μέσα απ’τα μαλλιά του και με το άλλο του αύξανε την ηδονή. Έσκυψε στο αυτί του και ξεκίνησε να χαϊδεύει τις εσοχές του απαλά με την γλωσσά της. Οι ανάσες του έγιναν όλο και πιο βαριές, όλο και περισσότερο λαχανιασμένες. Καθώς πλησίαζε στο σημείο βρασμού του, την σταμάτησε , δεν ήθελε να λυτρωθεί από τον αδίστακτο πόθο του έρωτα.
Την γύρισε ανάσκελα και άρχισε να την φιλά. Από το στόμα της προχώρησε  στο λαιμό της και κατέληξε κάτω από το αυτί της να ρουφάει το δέρμα της. Τα χείλια του από εκεί κατέβηκαν στα στήθια της. Απομάκρυνε το εσώρουχο της, τα έπιασε στα χέρια του, έφερε το ένα κοντά στο άλλο και τα γεύτηκε. Εστίασε την προσοχή του στο ένα απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη μαλακή επιφάνεια  της γυναικείας θηλής. Με χάδια και φιλιά ξεκίνησε η κάθοδος προς το πιο λατρεμένο σύμβολο του ανδρικού πόθου. Της άνοιξε τα πόδια. Η κλειτορίδα της ανάδυε την μυρωδιά των χυμών του γυναικείου αιδοίου που μπορούν να παράξουν ζωή, τον γοήτευσε όπως ένα λουλούδι γοητεύει την μέλισσα. Η γλωσσά του έφερνε βόλτες πάνω από την κλειτορίδα της. Διέσχισε ολόκληρη την κοιλάδα της φτάνοντας μέχρι το μακρινό φαράγγι και μετά ξανά πίσω στην αρχή της κοιλάδας. Αρχικά απαλά, άρρυθμα, αρχετυπικά μα όσο το γυναικείο όργανο  διαστελλόταν τόσο η γλωσσά έκανε εντονότερες τις κινήσεις της.
Την άκουσε να εκφράζεται με επιφωνήματα ηδονής και ικανοποίησης. Την ίδια όμως στιγμή την ένιωσε να τραβιέται προς τα πίσω. Ήθελε και εκείνη να φουσκώσει από ηδονή, να γεμίσει τις αποθήκες ερωτισμού της και να τις αδειάσει όταν θα ήταν και αυτός έτοιμος να κάνει το ίδιο. Σηκώθηκε, ήθελε να του ανταποδώσει το προκαταρκτικό δωράκι που εισέπραξε, κατέβηκε χαμηλά. Τον έβαλε στο στόμα της και με τη βοήθεια των χεριών της επέβαλε ένα γρήγορο σταθερό ρυθμό.  Ήξερε ποσό του άρεσε.
Αυτός έβαλε τα χεριά του στο κεφάλι της και χάιδευε ανεπιτήδευτα τα μαλλιά της. Είχαν φτάσει και οι δυο σε ένα επίπεδο ευχαρίστησης που σου επιτρέπει να αφεθείς. Την σταμάτησε. Την σήκωσε και την φίλησε υγρά, παθιασμένα, την ξάπλωσε πάλι ανάσκελα. Την πλησίασε, ένιωσε την θαλπωρή του κόλπου της.
Η στιγμή που περίμεναν και οι δυο είχε επιτελούς φτάσει. Είχαν και οι δυο ξεχάσει πως σου κόβει την ανάσα ο ερωτάς όταν προχωράει στην σάρκα. Έκσταση που αναστατώνει κάθε κομμάτι σου. Πράξη που σε λυτρώνει από την συνήθεια της σεμνοτυφίας.
Οι κινήσεις τους τώρα πια υπαγορεύονταν από τη φύση και έφερναν τα κορμιά τους όλο και πιο κοντά.

 7/10/2009

-------------

«Σε αντιδιαστολή με το άλογο, ενστικτώδες ζευγάρωμα των σκουληκιών ή των ρακούν… Ο ερωτισμός είναι από τα λίγα σημαντικά πράγματα που διαχωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα.»  Τομ Ρόμπινς


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδώ σας θέλω πουλάκια μου, μάστοροι και μαστόρισσες. Γράψτε για την ηδονή της τέλειας ομορφιάς. Γράψτε για το νέκταρ του ΄άλλου σώματος...
άντε μην ντρέπεστε, αφήστε το κορμί σας να μιλήσει...
ανώνυμος περιηγητής σωμάτων και ασωμάτων

Aceras Anthropophorum είπε...

είντα όμορφα που τα γράφεις... Δεν ξέρω γιατί άκουα την φωνήν της Έλλης Λαμπέτη να τα λαλεί την ώραν που το εθκιάβαζα.

Andreas D είπε...

Έτσι!!
Ουσιαστικά σχόλια..!
Η ηδονή της τέλειας ομορφιάς... Nice!
Cheers Anonyme

Andreas D είπε...

Είντα όμορφο κομπλιμέντο για την Λαμπέτη.
Φιλιά Aceras Anthropophorum