Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Αναδημοσίευση

Ερώτηση: Τι διαφορετικό περιμένεις να δεις κάθε φορά που κοιτάς το χαρτί όταν φυσάς την μύτη σου; Μήπως αντί μύξα θα βρεις διαμαντάκια αυτή την φορά;
Γιατί τόση περιέργεια να δούμε τι κρύβετε στο χαρτί; Τι μαρτυρά αυτή η κίνηση μας;
Είναι ανάγκη για αυτογνωσία ή απόλαυση για βρωμερές εικόνες;  Ω Άνθρωπε Σ αρέσει να κοιτάς, παραδέξου το!
Μέτα το γάλα η επόμενη ουσία που γευστικές ήταν η μύξα σου, στο νηπιαγωγείο την έκανες μπαλίτσα, στο δημοτικό την έτρεμες σαν ο χάρος το λιβάνι μη σου μείνει η ρετσινιά του μίξη και στο γυμνάσιο την τσέκαρες με το καθρεφτάκι , και από τότε αυτός ο θεσμός έχει θεσπιστεί άλλοτε ρωτάς την κολλητή σου με ύφος συνωμοτικό " έχω τπτ" και άλλοτε απλά εύχεσαι να μην έχει ξεμείνει τίποτα και ο λόγος που σε κοιτούν χαριτωμένα είναι γιατί έχεις γαλλική μυτούλα και οχι σιχαμερή μιξουλα! Από τότε η συνήθεια που έγινε λατρεία, την τσεκάρεις με το που θα ξεπορτίσει στο χαρτί!
Μια ολόκληρη ανθρωπότης παρατηρητης της μιξας! Η βρωμερή εικόνα που έγινε ανάγκη; Όσο πιο βρώμικη και πολύχρωμη τόσο πιο ενδιαφέρον! Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι ολόκληρη η πορνοβιομηχανια θα μπορούσε άνετα να στηριχτεί στην φιλοσοφία τις μιξας! Η βρωμιά που σ αρέσει να κοιτάς!
Και αν μια μέρα φυσήξεις και είναι μπλε; Τότε μόλις γλίτωσες 50 ευρώ που θα αράδιαζες στον γιατρό για να σου πει αυτό που απλά μόλις κοίταξες! U ve got the flu!
Από την άλλη αν δεν ξέρεις τι κρύβεις μέσα σου πως θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι; Μήπως η παρατήρηση της μύξα ειναι απλα ενα αρχέγονο ένστικτο επιβίωσης και αυτοπροστασίας? 
Η γνώση μέσα σου!
Κοιτά καλά ανακάλυψε αυτό που έχεις και βρες αυτό που σου λείπει αν δεν το έχεις βρει ήδη, αφου τόσες φορές που έχεις κοιτάξει σίγουρα κάπου θα το χεις πετύχει! Όλα είναι εδώ και σου ανήκουν!  Ακόμα και η μιξα έχει να σου μάθει πολλά!

Αναδημοσίευση από: ΠΑΥSΕΙS ΛΕΞΕΙS by a.n


Δεν υπάρχουν σχόλια: