Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Is the Demon here?Μπήκα τρέχοντας μέσα στην τάξη καταϊδρωμένος, ξαφνιάστηκα που είδα ένα άλλο νεαρό καθηγητή στη θέση της, ήξερα ότι την τρίτη περίοδο κάθε Παρασκευή είχα Γαλλικά με την Κυρία Αμελί.

Η Κυρία "Α στερητικό + μέλι" όπως έλεγε ο φίλος μου ο Γιάννης, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την την σκληρή σχεδόν κακή συμπεριφορά της απέναντι μας. H Κυρία χωρίς μέλι.
Ο Αναπληρωτής καθηγητής μου είπε αυστηρά να καθίσω και αφού έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα κοιτάζοντας αυστηρά όλη την τάξη, μέχρι να κάνουμε ησυχία, είπε: "Η  καθηγήτρια των Γαλλικών, η κυρία Αμελί είχε ένα σοβαρό ατύχημα, δεν θα έρθει σήμερα σχολείο και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει να ξανάρθει πρίν το τέλος του χρόνου.."

Όλοι μέσα στην τάξη φαίνονταν λυπημένοι αλλά ήμουν σίγουρος ότι όλοι τους κατα βάθος χαίρονταν που έλειπε η Κυρία Αμέλωτη. Και προπαντός εγώ που δεν είχα κάνει τα μαθήματα που έπρεπε να έκανα στο σπίτι.

Το διάλειμμα μάθαμε από τους τελειόφοιτους ότι η Κυρία Αμελί είχε ένα αυτοκινητικό με ένα μοτοσικλετιστή. Το αμάξι της συγκρούστηκε κατα μέτωπο με το μηχανάκι και ο μοτοσικλετιστής καρφώθηκε στο μπροστινό της τζάμι, ακριβώς εκεί που καθόταν η Αμελί.
Το κράνος του μοτοσικλετιστή χτύπησε την Αμελί στο πρόσωπο. Η σύγκρουση ήταν τόσο μεγάλη που το κρανίο του μοτοσικλετιστή έλιωσε το πρόσωπο της και έσπασε το κρανίο της. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: